Impact

Tradisjonell matproduksjon er avhengig av et landbruk som krever enorme mengder vann og store arealer. Ved å gjenbruke viktige resurser, og tenke nytt rundt proteinproduksjon, er det mulig å lette presset på naturen.

G2F endrer regnestykket for proteinproduksjon og skaper en løsning for fremtiden

Vi må kutte verdens CO2-utslipp

Selv om vi reduserer forbruket vårt dramatisk, vil planetens gjennomsnittstemperatur stige med 2 grader, noe som vil gi enorme konsekvenser.

30 % av alle CO2 utslipp kommer fra matproduksjon

Vi må endre hva vi spiser, og hvordan vi produserer det.

Proteinproduksjon er ressurskrevende

Matproduksjon står for 70 % av alt vannforbruk og 80 % av all avskoging i verden.

Regnstykket går ikke opp

Ifølge FN-anslag vil vi trenge over 50 % flere kalorier for å mate folk innen midten av århundret. Menneskeheten vokser, og vår moderne livsstil presser matbehovet kontinuerlig.

Vi må tenke nytt

Proteinproduksjon fra CO2-utslipp

Resirkulering av CO2 til mikrobiell proteinproduksjon vil redusere presset på naturressurser.

Når G2F omdanner CO2 ved hjelp av fornybar energi vil produksjonen være helt uten avskogingseffekt og klimaavtrykket vil være nær null.

%
Redusert areal
%
Redusert vannforbruk
%
Redusert CO2-utslipp
ecofishcircle-hjortmedia-Lista-2